Tellac-16, noua generatie de masini de numarat bancnote

Noul model Tellac-16 de la Musashi este un echipament profesional, care se adreseaza în primul rând bancilor si altor institutii care proceseaza volume mari de numerar, în conditii de productivitate si fiabilitate.
Pe lânga viteza de numarare de top (peste 2.000 bancnote pe minut), Tellac-16 ofera o mare gama de detectii, toate fiind personalizate pentru bancnotele românesti: ultraviolete, magnetica, infrarosu, fir de siguranta, filigran.
De asemenea, asigura verificarea tridimensionala a bancnotelor, esentiala pentru diferentierea cupiurilor de 100, 200 si 500 RON, precum si numarare valorica a bancnotelor amestecate.
Tellac-16 este una din putinele masini de numarat bancnote la care expresia “calitate japoneza” are acoperire în realitate. Modelul este fabricat integral în Japonia, aspect deloc de neglijat în conditiile în care principalii sai competitori renunta la fabricarea masinilor în locatiile traditionale si transfera productia în zone cu mâna de lucru ieftina, cu consecintele de rigoare asupra calitatii.